Ga naar content
Mijn buurt: 
Almelo, Nederland +5.0km
    Verander locatie

    Brandstichting - Gravendijk - Albergen

    Op 29 augustus rond 06:15 uur kreeg de politie de melding dat er brand was geweest bij een hotel aan de Gravendijk in Albergen. Er was op dat moment geen sprake van brand, wel roken twee beveiligers een verdachte lucht. Het bleek dat er een klein brandje was geweest, maar deze hoefde niet geblust te worden omdat de brand al uit was.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting. De dader heeft dus een enorm risico genomen door brand te stichten terwijl er twee beveiligers in het pand zaten. Het is gelukkig goed afgelopen maar dit is wel een levensgevaarlijk actie. 

    We kunnen uw hulp bij dit onderzoek goed gebruiken: 

    • Heeft u in de vroege ochtend van 29 augustus iets verdachts gezien of gehoord rondom de Gravendijk in Albergen? Denk bijvoorbeeld aan auto’s, brommers of personen die daar niet thuis leken te horen?
    • Heeft u camerabeelden waar mogelijk iets op staat?
    • Of heeft u een persoon of voertuig (auto, scooter, fiets) gezien die na de brand hard wegrende of wegreed?

    Dan horen we graag van u. Dat kan uiteraard ook altijd anoniem.

    Heeft u een vermoeden uit welke hoek dit kan komen? Misschien is er wel over deze brandstichting gepraat. Neem dan ook contact met ons op. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding, daar gaat eerst gedegen onderzoek aan vooraf.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6x6sZoBxREU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening