Ga naar content
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Poging overval - Dommer V Poldersveldtweg - Nijmegen

  Op woensdagochtend 23 november rond 09:30 uur werd een Primera winkel aan de Dommer van Poldersveldtweg in Nijmegen overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker met een mes en eiste geld. Wie weet wie dit is?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Een (jonge)man probeerde op klaarlichte dag de Primera te overvallen, maar dit liep anders dan hij had verwacht. Een medewerker was een klant aan het helpen, toen er een overvaller met een mes de winkel kwam binnenlopen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. De medewerker liep van schrik naar achteren en pakte een aardappelschilmesje dat op de servicebalie lag. Hij wist hiermee de overvaller weg te jagen. 

  Vluchtroute 
  De overvaller heeft gelukkig niets buit kunnen maken. Na de overval is hij rechtsaf geslagen in de richting van de Van ’t Santstraat. Waar hij daarna naartoe is gevlucht is onbekend. Heb je informatie over de vluchtroute dan komen we graag met je in contact. 

  Vragen

  We komen natuurlijk ook graag met je in contact als je weet wie de (jonge)man is of als je meer informatie hebt over deze overval? Of misschien woon je in de buurt van de Primera en heb je camerabeelden waar de overvaller mogelijk op staat? Bel dan de Opsporingstiplijn op 0800-6070. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BN8hsJnIUJs

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8cp4EdlfRp0

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening