Ga naar content
Mijn buurt: 
Jan de Louterstraat, Amsterdam +2.0km
  Verander locatie

  Betalen met gestolen/verloren bankpas Gulden Winckelplantsoen

  Een nog onbekende man heeft meerdere keren bij twee verschillende Amsterdamse supermarkten goederen gekocht met een illegaal verkregen bankpas. Pas na die transacties komt het slachtoffer er achter dat haar bankpas niet meer in haar jaszak zit. De verdachte die met diezelfde bankpas bier en sigaretten koopt doet, staat gelukkig goed op beeld. Kijkt u mee?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Bankpas
  De aangeefster doet de bankzaken voor een familielid. Bij het online bankieren merkt de aangeefster op dat er met een bankpas geld is opgenomen van de rekening, waar zij voor gemachtigd is. Ze checkt direct waar de bankpas is, maar komt er tot haar schrik achter dat deze niet meer in haar bezit is. Ze laat de pas direct blokkeren, maar het kwaad is dan al geschied. Bij twee verschillende Amsterdamse supermarkten is tegen die tijd al meerdere keren contactloos betaald met de betreffende bankpas.

  Verdachte
  De man op de beelden wordt verdacht van het betalen met een illegaal verkregen bankpas. Het is onbekend of de bankpas gestolen of gevonden is en of de verdachte iets te maken heeft met het verkrijgen van de pas zelf. De verdachte kan worden omschreven aan de hand van het volgende signalement:
  - Man
  - Ongeveer tussen de 40 en 65 jaar oud
  - Lichte tot licht getinte huidskleur
  - Donker lang haar met krullen, met grijze bakkebaarden
  - (Grijze) gezichtsbeharing
  - Donkere trui en jack, spijkerbroek en droeg een groen/witte baseball pet met ronde sticker op de klep
  - Donkere schoenen met witte zool

  Vragen
  Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: