Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Straatroof – Kanaalweg – Middelburg

  Een 28-jarige man werd op het treinstation van Middelburg beroofd door een groep van vier tot zes nog onbekende mannen. De vermoedelijke daders zijn die avond van woensdag 3 november 2021 rond 22.30 uur door camera’s vastgelegd.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Tussen Goes en Middelburg was het slachtoffer door een medepassagier aangesproken over drugs, wat hem al een onbehaaglijk gevoel gaf. Eenmaal aan het perron in Middelburg, duwde diezelfde man hem de trein uit, waarna de groep daders hem overviel.

  Beelden: verdachte en getuigen

  Bij een worsteling werd van de 28-jarige man zijn iPhone gestolen, waarbij in het hoesje onder meer een betaalpas zat. Hoewel de beelden van het incident niet haarscherp zijn, hoopt de politie dat u toch één of meerdere van de belagers herkent. Daarnaast komt de politie graag in contact met twee jong ogende mannen. Het gaat om een persoon die rond 22.30 uur over het perron liep met een fiets en een tweede persoon die rond diezelfde tijd alleen het perron op liep.

  Vragen

  • Wie weet iets over de verdachten op de beelden?
  • Wie zijn de twee jong ogende mannen?

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RuHW75n2Txk

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening