Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Cameravrouw van professionele camera beroofd

  Een cameravrouw wordt op dinsdagmiddag 14 december op de Louis Armstronglaan in Utrecht van haar exclusieve camera beroofd. De twee verdachten gaan er op de scooter met hun buit vandoor.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer maakte rond 14.50 uur op straat met enkele collega‚Äôs beelden ten behoeve van een videoproductie. Op het moment dat het slachtoffer stond te filmen, kwamen er twee mannen op een scooter aanrijden. Plots stopte de bestuurder. De vrouw  zag dat zijn bijrijder afstapte en op haar afliep. Voor zij het in de gaten had, pakte deze man de camera beet en rukte die van het slachtoffer los. Daarna rende de man naar de scooter en sprong achterop.  Beide mannen reden weg in de richting van de John Coltranestraat.

  Van de twee daders is een beperkt signalement bekend; twee mannen met donkere zwarte kleding. De bestuurder droeg een jas met een bontkraag met witte vlekken. De bijrijder droeg een Adidas trainingspak met witte strepen op de zijkant.

  Oproep getuigen
  De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze straatroof? Bel dan met de politie via 0900-8844.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Nv6ydj5i8K4

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening