Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Woningoverval Nieuwegein

  Een 31-jarige bewoonster van de Reyerslaan kreeg woensdagmiddag 15 december de schrik van haar leven. Zij werd overvallen in haar woning en beroofd van persoonlijke eigendommen. We hopen dat de verdachten aan de hand van beelden worden herkend.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De vrouw was op woensdag 15 december alleen thuis met haar baby van 4 maanden. De baby lag te slapen in de kinderkamer. Er werd aangebeld en de vrouw deed de deur open voor twee mannen. De langste man duwde de vrouw meteen door de gang naar de woonkamer. Daar werd ze op de bank geduwd. De tweede, kleinere man hield een voorwerp op haar gericht dat op een vuurwapen leek. 

  Een van de verdachten doorzocht de handtas van de vrouw. Vervolgens ging hij de gang in en pakte hij een rugzak uit de meterkast. In de rugzak zat een groot geldbedrag en met die buit gingen beide verdachten er snel vandoor. Ze zijn vermoedelijk richting de Ketlaan gegaan en via de Bendienlaan de Richterslaan op gegaan. 

  Beelden

  Op camerbeelden is te zien hoe de verdachten aankomen en weglopen bij het huis. Wie herkent de verdachte van de beelden? Herkent u de verdachten aan de hand van kleding, postuur of bewegingen? Wie heeft er meer informatie wat kan helpen de zaak op te lossen? Heeft u iets gezien of gehoord?

  Ook willen we graag in contact komen met de getuige die achter de verdachten loopt. Geef uw tip door via 0900-6070of anoniem 0800-7000. Delen wordt gewaardeerd.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=MJ3jlGvRR4M

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening