Ga naar content
Mijn buurt: 
Maassluis, Maassluis, Zuid-Holland +25.0km
  Verander locatie

  Wie bedreigden een bewoner aan de Stavenissestraat in Rotterdam?

  Op zaterdagavond 6 maart 2021 probeerden twee mannen een woning binnen te dringen aan de Stavenissestraat in Rotterdam. Daarbij bedreigden ze de bewoner met twee voorwerpen lijkend op een vuurwapen. Wie weet wie de twee mannen zijn die hier verantwoordelijk voor zijn?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Een bewoner van de Stavenissestraat wilde rond 20.50 uur de voordeur van zijn woning openen toen hij belaagd werd door twee mannen. Zij bedreigden de bewoner met een voorwerp in hun handen wat erg leek op een vuurwapen. De bewoner schrok enorm, maar kon toch nog vluchten richting de tuin van de buren en om hulp roepen. Dat was het signaal voor de twee verdachten om te vluchten richting de parkeerplaatsen aan de achterzijde van de Stavenissestraat.

  Vragen

  Weet u wie de twee verdachten zijn die verantwoordelijk zijn voor deze bedreiging en poging woningoverval? Of heeft u die zaterdagavond iets gezien of gehoord? Of in de dagen voor 6 maart? Mogelijk hebben de twee verdachten namelijk een voorverkenning bij de woning gedaan op donderdag 4 maart. Ook daar zijn beelden van. We komen graag in contact met u als u informatie voor ons heeft. U kunt dan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=36Q2deQYdzg

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening

  Deel het artikel op social media

  Deel artikel via: