Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Relschoppers voetbalwedstrijd - Sportpark de Braak - Helmond

  Op vrijdag 6 mei ontstonden na de wedstrijd Helmond Sport en FC Den Bosch in Helmond rellen tussen de supportersgroepen van beide voetbalclubs. De agressie richtte zich ook tegen onze agenten. Naar aanleiding van deze rellen pakten we eerder al twee verdachten op. Nu vraagt de politie aandacht voor het vinden van 17 andere, nog niet geïdentificeerde verdachten. Zij worden allen verdacht van openlijke geweldpleging of bedreiging.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Van alle verdachten zijn hieronder één of meer foto's opgenomen. Door te klikken op de foto wordt de gehele afbeelding zichtbaar. Bij iedere verdachte is een uniek nummer opgenomen. Denkt u één of meer van de verdachten te herkennen? Vergeet niet om dan bij uw tip het juiste nummer te vermelden! Het rechercheteam bedankt u hartelijk voor uw medewerking.

  Noot: de foto´s zijn via de standaardinstellingen van je internetbrowser op je mobiele telefoon niet te vergroten door ze aan te klikken. Bekijk de foto's bij voorkeur op een tablet, laptop of desktopcomputer. Op je telefoon dien je de instellingen van je browser te wijzigen naar de desktopversie. Daarmee zijn de foto´s mobiel beter raadpleegbaar.  

  Gegevens

  NNM01

  NNM01

  NNM04

  NNM04

  NNM05

  NNM05

  NNM06

  NNM06

  NNM07

  NNM07

  NNM08

  NNM08

  NNM09

  NNM09

  NNM11

  NNM24

  NNM24

  NNM25

  NNM25

  NNM26

  NNM26

  NNM15

  NNM15

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening