Ga naar content
Mijn buurt: 
stevinstraat +10.0km
  Verander locatie

  Politie dringend op zoek naar Sherwin Benshomin Windster

  Politie is nog op zoek naar een ontsnapte TBS’er; identiteit vrijgegeven

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Op 30 juni om 18:15 is op de A12 bij Den Haag Luciano D. aangehouden.

  Omschrijving

  De politie is dringend op zoek naar de de 27-jarige Sherwin Benshomin Windster. Hij ontsnapte samen met medegedetineerde  Luciano D. op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uur uit de Pompekliniek in Nijmegen. Onbekenden hadden met een slijptol een gat gemaakt in de omheining van de forensisch-psychiatrische kliniek. Daarna zijn de twee gevlucht in een witte Volkswagen Golf, vijfdeurs, met zonnedak. Een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNL startte meteen een onderzoek. De vluchtauto werd kort daarna aangetroffen in Amsterdam. Op 30 juni is Luciano D. aangehouden in Den Haag.

  Sherwin Benshomin Windster  is nog voortvluchtig. Hij is in 2019 veroordeeld tot 5 jaar en 6 maanden gevangenisstraf en TBS voor een dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden.

  Signalement:

  Windster is 1.74 meter, heeft 2 gouden tanden en een tatoeage op zijn borst. Hij droeg tijdens de ontsnapping een bruin trainingspak. 

  Vragen

  Als u hem gezien heeft of weet waar hij verblijft,  benader hem niet zelf, maar bel direct de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening