Ga naar content
Mijn buurt: 
schiedam +5.0km
    Verander locatie

    Wie kent deze tankpasfraudeurs?

    De politie is op zoek naar tankpasfraudeurs die bij een bedrijf in Heteren meerdere tankpassen skimden. Op woensdag 16 maart werd de bedrijfsleider van het bedrijf rond elf uur ’s avonds gewaarschuwd dat ruiten van bedrijfsauto’s zijn ingeslagen. Als hij gaat kijken, blijkt dit inderdaad het geval te zijn. Er lijkt niets weggenomen te zijn. Ook de tankpassen zitten er nog in.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een paar dagen later worden de tankpassen geblokkeerd omdat de tanklimiet bereikt is. Op naam van het bedrijf blijkt met verschillende auto’s te zijn getankt bij benzinestations in De Meern, Utrecht en Schiedam, in totaal loopt de schade op tot circa 2500 euro.

    Bij een tankstation in De Meern wordt op 17 en 18 maart door deze twee mannen getankt. Weet u wie dit zijn?  Aarzel dan niet en meld u bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 of vul het tipformulier in. Anoniem melden kan via 0800-7000.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3wUWShg-nbw

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening