Ga naar content
Mijn buurt: 
Blaricum +5.0km
  Verander locatie

  Motorrijder komt om het leven, specifieke getuige gezocht

  We zijn op zoek naar een automobilist of automobiliste die donderdag 10 maart rond 15.45 uur of 15.50 uur in een rode Mini Cooper over de Eemdijk reed. De auto reed vanuit Eembrugge in de richting van Eemdijk. Deze getuige heeft mogelijk belangrijke informatie in het onderzoek naar een dodelijke aanrijding.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het dodelijke ongeval gebeurde rond 15.55 op de Eemdijk, tussen Eemdijk en Eembrugge. Een automobilist in een Volvo kwam uit de richting Eemdijk. Uit tegengestelde richting kwam een motorrijder aan, die juist richting Eemdijk reed. Bij het afslaan van de Volvo ontstond er een aanrijding, waarbij de motorrijder zwaar gewond raakte. Deze overleed aan zijn verwondingen.

  Specifieke getuige in rode Mini Cooper
  Voordat deze dodelijke aanrijding plaatsvond, was er nog een automobilist op de Eemdijk. Deze reed net als de motorrijder in de richting van Eemdijk en kreeg voorrang van de bestuurster in de Volvo. Wij komen graag in contact met de bestuurder van deze auto. Hij of zij reed in een rode Mini Cooper. Mogelijk heeft diegene meer informatie over wat er voor het ongeval precies gebeurd is.

  Vragen

  Bent u de bestuurder van de rode Mini Cooper? Meld u dan bij de politie. Kent u iemand in de omgeving van Eemdijk of Eembrugge die in een rode Mini Cooper rijdt? Geef het door via onze tiplijnen; 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening