Ga naar content
Mijn buurt: 
hilversum +5.0km
  Verander locatie

  Brand bij jeugdhonk Eemnes

  Dinsdagavond 11 januari rond 20.00 uur kwam er een melding binnen bij de brandweer dat er brand was bij het jeugdhonk aan de Noordersingel in Eemnes. De brand ontwikkelde zich snel tot een middelbrand. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Om het pand in te gaan werd er door de brandweer een gat gezaagd naast de voordeur. Dit omdat er mogelijk iemand binnen zou zitten. Het pand had aan de achterzijde aanzienlijke schade. De waterpomp was beschadigd, het dak en de achterzijde van het pand had ook forse schade. Binnen was water en roetschade.

  Uit getuigenverklaringen blijkt dat de brand door twee jongens is gesticht, beiden met een lichte huidskleur, de één rond de 14/15 jaar, rond de 1.75 meter. Hij droeg een zwarte jas en reed op een beige fiets. De ander tussen de 14 en 16 jaar oud, rond de 1.80 meter, blond haar dat hij schuin droeg met erg veel gel. Hij droeg een zwarte korte jas, een grijze joggingbroek van Nike Tech en reed op een zwarte fiets.

  De politie wil graag weten wie deze twee jongens zijn. 

  Vragen

  Wie is getuige geweest van de brandstichting en heeft nog niet met de politie gesproken?

  Wie weet wie de brandstichters mogelijk zijn?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening