Ga naar content
Mijn buurt: 
9715 +5.0km
  Verander locatie

  Overval supermarkt Groningen

  Zaterdagavond 5 februari 2022 heeft een gewapende verdachte geprobeerd een supermarkt aan de Meeuwerderweg in Groningen te overvallen. Een vermoedelijk minderjarige jongen bedreigde in de supermarkt een medewerker met een mes. Hij vluchtte kort daarna zonder buit. De politie deelt beelden van de verdachte en hoopt dat mensen hem herkennen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 19:55 uur ontving de politie een melding van een overval op de supermarkt. Toen de agenten kort na de melding bij de supermarkt aankwamen, was de verdachte al weg. Vermoedelijk is hij fietsend op een witte damesfiets gevlucht over de Meeuwerderweg, in de richting van de het centrum. Er raakte bij deze overval niemand gewond en er is niets buitgemaakt. 

  Beelden verdachte

  De politie is direct een onderzoek gestart. In de supermarkt zijn camerabeelden bekeken, in de omgeving is gezocht naar de verdachte en er is buurtonderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie brengt daarom nu beelden naar buiten van de verdachte van de overval. 

  Signalement

  De vermoedelijk minderjarige jongen droeg tijdens de overval zwarte kleding en zwarte schoenen met een witte zool. Ook droeg hij een wit masker/witte gezichtsbedekking.

  Informatie

  Herkent u deze persoon? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via 0800 - 6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

  Update 25 april: Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan deze zaak

  Dinsdagavond 26 april besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak. De beelden op deze pagina zijn al eerder gepubliceerd, maar dit heeft tot nu toe nog niet geleid tot een aanhouding.

  Gegevens

  Signalement

  Geslacht:
  Man
  Leeftijd:
  Vermoedelijk minderjarig
  Kleding:
  Zwarte kleding en zwarte schoenen met witte zool
  Overig:
  Wit masker/witte gezichtsbedekking

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ezbXOL9ueMk

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening