Ga naar content
Mijn buurt: 
Gemeente Voorst +2.0km
  Verander locatie

  Bedreiging – Ardeweg - Wilp

  Donderdag 12 mei rond 17:30 uur fietste een 20-jarige vrouw over de viaduct aan de Ardeweg in Wilp. Op een gegeven moment werd ze ingehaald door een auto die vlak voor haar stopte. Een man stapte uit en duwde de vrouw in de berm. Daarna bedreigde hij haar met een wapen. Het slachtoffer wist te ontkomen en kwam tijdens haar vlucht twee fietsers tegen die haar hebben opgevangen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De bestuurder was een man van ongeveer 50 jaar oud met een lichte huidskleur en donkerbruin haar met stekels. De man heeft een slank postuur en is ongeveer 1,75 meter lang. Hij droeg een zonnebril met geel/groene glazen, hij had een donker T-shirt aan met korte mouwen en hij had een zwarte lange broek aan. Na het incident is de man weggereden in de richting van de Sluinerweg.

  Vragen

  • Wie weet wie de man is op basis van het signalement?
  • Heb jij meer informatie over deze man of heb je camerabeelden waar mogelijk iets op staat? Dan komen we graag met je in contact!
  • Wie heeft rond 17.30 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Ardeweg of de Sluinerweg in Wilp?

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Cx86dwWbjCs

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening