Ga naar content
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling – Werkerlaan - Zwolle

  Zware mishandeling – Werkerlaan - Zwolle Op woensdag 2 maart rond 08:00 uur werd een jongen van 15 jaar vanuit het niets bedreigd en mishandeld door een man op een zwarte mountainbike. De jongen fietste in de richting van de wijk Stadshagen. Ter hoogte van de bus sluis kwam een man hem tegemoet rijden. De man schreeuwde in een buitenlandse taal en stapte van zijn fiets. Het slachtoffer dacht dat de man hulp nodig had dus fietste hij naar hem toe. Daarop pakte de man een mes en begon om zich heen te zwaaien. Daarna sloeg hij de jongen in zijn gezicht. De jongen heeft een paar keer teruggeslagen en is hard weggefietst.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het gaat om een man met een lichte huidskleur, hij is rond de 15-20 jaar oud, rond de 1 meter 90 lang. De man had krullend haar met een opvallende kuif, hij was ongeschoren en had een stoppelbaardje. Hij droeg deze dag een donkere joggingbroek en een zwarte hoodie met daarover een zwarte bodywarmer en hij reed op een zwarte mountainbike.

  Vragen

  -    Wie herkent deze man op basis van het signalement?
  -    Wie heeft er meer informatie?

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=g7TTSrsaKi8

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening