Ga naar content
Mijn buurt: 
De Bilt, De Bilt, Utrecht +5.0km
  Verander locatie

  Overval Snackbar Utrecht

  Donderdagavond, kort voor middernacht, krijgt de politie melding dat een snackbar op het Lodewijk Napoleonplantsoen is overvallen. Twee verdachten hebben bij deze overval een onbekend bedrag buitgemaakt en zijn er vervolgens vandoor gegaan. Naar deze verdachten wordt nog gezocht. De politie komt graag in contact met getuigen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 23.45 uur op donderdag 12 mei 2022 lopen twee mannen de snackbar binnen met ieder een pistool in de hand. Het bedreigde aanwezige personeel werkt mee en de overvallers gaan snel met een nog onbekende buit vandoor. De politie is direct een zoektocht gestart naar de verdachten, maar tot op heden zijn de verdachten nog niet gevonden. Vandaag wordt de zoektocht naar de overvallers voortgezet. Zo worden er camerabeelden veilig gesteld en wordt er onderzoek verricht in de buurt.

  Signalement
  De overvallers waren in het donker gekleed en hadden capuchons op. Onbekend is of deze verdachten gebruik maakten van een voertuig of dat zij lopend de snackbar hebben bezocht en verlaten. Ook is niet duidelijk in welke richting de verdachten zijn gevlucht.

  Vragen

  Wie weet wie de overvallers zijn?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening