Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Wisseltruc - Elsenhof - Bergeijk

  Op woensdag 24 februari rond 14.00 uur slaat een man toe in een supermarkt op de Elsenhof in Bergeijk. Doormiddel van een wisseltruc weet hij een paar honderd euro buit te maken. Kun jij ons meer kunnen vertellen over deze man of heb je een vermoeden wie het is, neem dan contact op.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De lunchpauzes zitten er net op wanneer een man de supermarkt binnen komt lopen. Hij heeft een stapel 5 euro biljetten vast ter waarde van 300 euro en wilt deze graag omwisselen bij de caissière. Zij wil de man helpen en telt alles netjes na. De man houdt ondertussen gewoon de biljetten in zijn hand. Maar dan gebeurt het.

  Als de caissière de man 50 eurobiljetten wil geven, pakt hij snel wat van het stapeltje 5 eurobiljetten af. De caissière ziet niet dat hij veel minder geeft dan hij had gezegd. Het scheelt zomaar 200 euro. Met zijn buit verlaat de man dan weer de winkel. Weet u wie hij is? Of hebt u een vermoeden? Dan komen wij graag met u in contact.

  Tiplijn 0800-6070
  M-lijn: 0800-7000

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=IPuWPGlnR4k

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening