Ga naar content
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Poging doodslag - Marialaan - Nijmegen

  In de wijk Oud-West in Nijmegen werd op woensdagavond 23 november rond 20:00 uur een man mishandeld en met een mes gestoken. Wie was getuige van dit incident?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer wilde in zijn auto stappen toen er een andere auto op hem af kwam rijden. Twee mannen stapten uit deze auto en één van de mannen begon het slachtoffer te mishandelen en stak hem vervolgens ook met een mes. Het slachtoffer kon gelukkig ontsnappen en wist zich te verbergen achter een struik in de Spechtstraat. Het slachtoffer is later naar het ziekenhuis gebracht en daar aan zijn verwondingen behandeld. 

  Getuigen
  We weten dat de daders in een zwartkleurige Audi A3 limousine reden, maar we zijn nog opzoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling. Was jij getuige? Neem dan contact met ons op. 

  Vragen

  -    Wie heeft er meer informatie over deze poging doodslag? Weet jij meer? Tip ons dan, dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA).
   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Urn-bvi56oU

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening