Ga naar content
Mijn buurt: 
arnhem +0.5km
    Verander locatie

    Poging doodslag - Molenstraat - Arnhem

    We zijn op zoek naar de verdachte van een poging doodslag aan de Molenstraat in Arnhem. Daarbij is een 22-jarige man lichtgewond geraakt. De verdachte staat op beeld.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer was op zondag 25 september met een vriendengroep in de binnenstad van Arnhem toen er ruzie ontstond met een andere groep. Het slachtoffer werd gestoken en raakte daarbij gewond. Gelukkig bleek na onderzoek in het ziekenhuis dat hij niet zwaargewond was. 

    We vinden het zorgwekkend dat iemand een mes meeneemt in het uitgaansleven. Geweld op straat en in het uitgaansleven wordt niet getolereerd.  

     

    Vragen

    -    De verdachte kijkt helaas niet goed in de camera, maar het lijkt ons dat iemand hem toch wel moet herkennen. Mogelijk komt hij uit Arnhem of gaat hij vaker uit in Arnhem. 
    -    Wie weet wie deze (jonge)man is? Bel dan met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000. Je kunt ook een tipformulier invullen. 
     

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7sKC5OhUxCw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening