Ga naar content
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Spoofing Nistelrode met pinfraude - Runstraat - Schaijk

  Een 77-jarige mevrouw uit Nistelrode wordt op vrijdag 24 juni gebeld door een oplichter, die zich voordoet als bankmedewerker. Er was zogenaamd iets mis met haar rekening en er zou iemand langskomen om haar bankpasjes op te halen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  En dat gebeurde ook. Een man nam haar bankpas, inclusief de pincodes, mee en later werd daar op meerdere plaatsen mee gepind in Schaijk en Nijmegen. Maar het wordt nog triester: Aan de deur vraagt hij de oudere dame niet alleen om haar pinpas, maar ook of ze sieraden heeft. Hij zou ze veilig opbergen bij de bank. Zo geeft de vrouw haar 53 jaar oude trouwring af. En andere ringen van 60/70 jaar oud.

  Waar is het morele besef van dit soort criminelen vraag je je af? Gelukkig hebben we beelden van de pinner in Schaijk en Nijmegen. Hij draagt een ‘Black Bananas’ jack en blauwe pet. Wie herkent deze verdachte of weet jij waar wij hem kunnen vinden? Neem contact op.

  Vragen

  Je informatie online doorgeven kan hier via het tipformulier. Dat komt automatisch terecht bij het onderzoeksteam. Maar bellen mag natuurlijk ook: naar de opsporingstiplijn 0800-6070 of meld misdaad anoniem 0800-7000. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=pqNOwzzDr4E

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening