Ga naar content
Mijn buurt: 
helmond +25.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling - Bakkerstraat - Eindhoven

  Op dinsdag 22 november berichtten we over een zwaargewonde man die was aangetroffen in een woning aan de Bakkerstraat in Eindhoven. Na eerste hulpverlening is de man naar het ziekenhuis gebracht in verband met verwondingen die hij eerder had opgelopen. We zoeken meer informatie over de mishandeling.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  Helaas is het 54-jarige slachtoffer komen te overlijden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Het onderzoek gaat door en we zijn dringend op zoek naar meer informatie. Er is nog veel onduidelijk, dus weet u iets? Of hebt u iets gezien? Neem dan contact met ons op via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  Omschrijving

  De recherche is vollop bezig met een onderzoek, omdat er een vermoeden is dat de 54-jarige man op maandag 21 november 2022 het slachtoffer is geworden van een ernstige mishandeling. De politie tast in het duister over de locatie waar de mishandeling heeft plaatsgevonden. Hij is zelf niet in staat om een verklaring af te leggen, vandaar dat we uw hulp inroepen.

  Wat weten wij tot nu toe
  Het lijkt erop dat de man omstreeks 14.00 uur die maandagmiddag met de trein op station Eindhoven is gearriveerd. Mogelijk was zijn vertrekpunt vanuit Duitsland. Bij aankomst in Eindhoven hield hij zich vermoedelijk op in de buurt van het station en in de wijk Oud Woensel. Hij bezocht nog een locatie aan de Hemelrijken en tegen de avond arriveerde hij in de Bakkerstraat. Als de man zijn verwondingen opliep voordat hij in Eindhoven was, dan kan het bijna niet anders dan dat dit is opgevallen bij mensen die hem in Eindhoven hebben gezien.

  Getuigen en beelden gezocht
  Daarom doen we een dringende oproep:  hebt u de gewonde 54-jarige man van Italiaanse afkomst op maandag 21 november, tussen 14.00 en 18.00 uur, gezien of gesproken in of rondom het centraal station in Eindhoven, of in de Eindhovense wijk Oud Woensel ? Of misschien heeft u hem voor 14:00 uur ergens anders in Nederland (of zelfs Duitsland) gezien?  Deel uw info met ons. 

  En mogelijk bent u zelfs in het bezit van camerabeelden waar deze man op te zien is. Dan wordt u verzocht uw informatie te delen met de politie. Opgevallen zou moeten zijn dat de man in de Italiaanse taal spreekt en slechts gebrekkig Engels. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een donkere jas met een capuchon.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rgdKK1YUCcY

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening