Ga naar content
Mijn buurt: 
Apeldoorn +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Korenstraat – Apeldoorn

    Een juwelier aan de Korenstraat werd op slinkse wijze bestolen van kettingen ter waarde van in totaal 50.000 euro door een ogenschijnlijk vriendelijke klant.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op woensdag 8 juni kwam de klant de juwelier binnen. Na enige tijd in de winkel te hebben rondgelopen wist de man ongemerkt een kast open te maken. Hij pakte een rol met kettingen en stopte deze in zijn jas. Hij liep vervolgens rustig de winkel uit. 

    Vragen

    Herken je de man op de beelden of heb je andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. Je kan ook telefonisch informatie doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wil je liever anoniem blijven, bel dan naar M:; 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EfolbEVeDQk

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=5m27-pCIVrY

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening