Ga naar content
Mijn buurt: 
6629AS Appeltern +10.0km
    Verander locatie

    Overval – Dokter M. van Drielplein – Ochten

    Op dinsdag 6 september om ongeveer 19.45 uur werd een supermarkt aan het Dokter M. van Drielplein in Ochten overvallen. De overvaller bedreigde de kassier met een mes en eiste geld.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Na de overval is de dader de winkel uitgelopen en vermoedelijk linksaf geslagen, in de richting van de Molendam. Gelukkig raakte er niemand gewond.

    Getuigen

    Op het moment van de overval was er nog één kassa open en stonden er zes klanten in de rij bij de kassa. Was je getuige van de overval en heb je nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met je in contact.

    Ook zijn we in het bijzonder nog op zoek naar een klant die rond 19.45 uur de winkel verliet. Deze klant had bij de kassa een tray bier afgerekend en toen hij de winkel uitliep, botste de overvaller tegen hem op. Kun je dit nog herinneren en is de overvaller tegen u aan gelopen toen je de winkel verliet? Dan spreken we je graag!

    Vragen

    Vluchtroute

    De dader is dus vermoedelijk in de richting van de Molendam gelopen nadat hij de winkel had verlaten.

    Heb je die avond in de winkel iets gezien van de overval of de overvaller? Neem contact met ons op. Dit kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6CltlYgkZzU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening