Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Openlijk geweld - Victorialaan - 's-Hertogenbosch

  Op zaterdag 17 september ontstonden na de wedstrijd FC Den Bosch tegen Top Oss in het stadion in s-Hertogenbosch rond 19.00 uur diverse vechtpartijen. Ook pleegden groepen supporters massaal vernielingen. De agressie richtte zich daarnaast tegen stewards en onze agenten. Een van de stewards werd mishandeld en liep een hoofdwond op en de ME werd bekogeld met stenen en fakkels. Ook twee agenten raakten lichtgewond. Door daadkrachtig op te treden pakten we toen 11 verdachten op en later nog eens 11 verdachten. Daarnaast hebben 4 verdachten zichzelf gemeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  01-03-23: Gisteren lieten we de relschoppers herkenbaar in beeld zien bij Opsporing Verzocht. Kijk hier het item terug:

  Politie toont verdachten van supportersgeweld

  Omschrijving

  Nieuwsbericht
  Lees meer over het verloop van de rellen na de wedstrijd in ons eerder nieuwsbericht hier.

  Vervolgonderzoek
  Rondom de wedstrijd FC Den Bosch - Top Oss is er veel geweld gebruikt door relschoppers en vernielers. Vier personen hebben gehoor gegeven aan onze oproep om zichzelf te melden. De anderen deden dat niet en worden nu herkenbaar getoond. Herken jij jezelf of herken je iemand? Neem dan contact met ons op. 

  NN 1.8                                                   NN 1.10

     
   

  NN 1.16
    


  NN 2.3                                                             NN 2.6
           

  NN 2.10

      
  NN 2.13

  NN 2.15

  NN 2.16

  NN 3.5
    
  NN 3.7
    
  NN 3.8

     


  NN 3.13
    
  NN 3.18
   
  NN 3.23
    
  NN 3.27


  NN 3.36


  NN 3.38
                  
   

  Deel info
  Relschoppers die na publicatie van de (herkenbare) beelden worden geïdentificeerd worden aangehouden op een door ons nader te bepalen moment. Voorkom dit en geef je aan. Maar we doen ook een beroep op eventuele getuigen die misschien al wel één of meerdere verdachten herkennen. Deel je informatie met de recherche via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rA-8hlBKPeI

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=95VkSOFovWc

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening