Ga naar content
Mijn buurt: 
3607cp +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – Royaardslaan - Maarssen

    Op zaterdagavond 19 november werd ingebroken bij een woning op de Royaardslaan in Maarssen. Hierbij werden onder andere pinpassen gestolen en gebruikt om in totaal 1250 euro mee te pinnen. De verdachte staat op beeld. Wie herkent deze man?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Deze beelden hebben we eerder getoond in de uitzending van opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op 12 april. Omdat de verdachte niet is herkend of zichzelf heeft gemeld tonen we de beelden nog een keer in de uitzending van Opsporing Verzocht op 5 september.

    Omschrijving

    De inbreker(s) hebben op de avond van 19 november tussen 18.15 uur en 19.45 uur ingebroken bij de woning. De bewoners waren op dat moment niet thuis. De inbrekers hebben het huis overhoopgehaald en zijn er uiteindelijk vandoor gegaan met sierraden en pinpassen. Met de pinpassen hebben ze op diezelfde avond meerdere keren gepind voor in totaal 1250 euro, bij een Geldmaat in Maarssen aan de DR Plesmanlaan. De verdachte die met de pinpas pint staat op beeld.

    Signalement verdachte:

    • Man
    • Eind 40 jaar oud
    • Mondkapje
    • Blauwe jas
    • Blauwe spijkerbroek

    Vragen

    Wie herkent de verdachte?

    Wie heeft meer informatie of beelden van de inbraak?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Dm6Xo2JaqME

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fCtqkQw1bsU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening