Ga naar content
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
  Verander locatie

  Explosie - Brabantsestraat - Rotterdam Zuid

  Op 17 februari rond 23.50 uur schrikken buurtbewoners enorm door een harde knal, het blijkt om een explosie te gaan. De mannen die hiervoor verantwoordelijk zijn, willen wij aanhouden. Wie herkent ze?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond middernacht klonk er een harde knal in de Brabantsestraat. Er was een explosief afgegaan op de derde etage bij de voordeur van een woning. Een ruit van de woning was gesneuveld. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar dit had ook heel anders kunnen aflopen. Op beelden is te zien dat vier mannen het gebouw betreden. Na enkele minuten rennen ze naar buiten, vlak voordat de explosie plaatsvindt.

  Wie zijn de mannen die verantwoordelijk zijn voor deze explosie? Herken jij hen of heb je andere informatie over de explosie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld het anoniem via: 0800-7000. U kunt uw tip ook achterlaten via het onderstaande formulier. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=AwUg-j6qI6Y

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening