Ga naar content
Mijn buurt: 
3034 XG +5.0km
  Verander locatie

  Straatroof - Peppelweg - Rotterdam Noord

  Een 16-jarige jongen raakte lichtgewond bij een straatroof onder bedreiging van een vuurwapen. Hij moest daarbij zijn telefoon afstaan. Wie zijn de drie straatrovers?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Drie jongens met een bivakmuts op spraken donderdag 23 maart, even voor 00.00 uur, het slachtoffer op straat aan. Eén van de drie jongens dreigde met een vuurwapen en sloeg het slachtoffer daarmee op zijn hoofd. De drie jongens gingen er in een zwarte auto vandoor met de telefoon van het slachtoffer. De auto reed langs de Hema en sloeg daarna rechtsaf de Kastanjesingel op.

  Het slachtoffer belde de politie. Ondanks een zoekslag in de omgeving, zijn de drie jongens niet meer aangetroffen. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  Getuigen gezocht
  Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen in het onderzoek naar deze beroving? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden)? Bel dan met de politie via 0900-8844 of vul het tipformulier hieronder in. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Aa2DfTeSOd8

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening