Ga naar content
Mijn buurt: 
helmond +5.0km
  Verander locatie

  Overval – Azalealaan – Helmond

  We zijn op zoek naar deze dader die een overval pleegde op de tabaksspeciaalzaak aan de Azalealaan in Helmond op dinsdag 14 februari rond 11.40 uur.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Dinsdag aan het eind van de ochtend komt de jongeman de tabaksspeciaalzaak binnen. Hij bedreigde een medewerker achter de balie met een wapen, maar vertrok uiteindelijk zonder buit. Hij vluchtte te voet naar het zuidoosten, in de richting van de Henri Dunantbrug. Na de overval startte de recherche direct met een onderzoek, maar helaas heeft dit nog niet geleid tot een aanhouding.

  Signalement dader:

  • man
  • 18-20 jaar
  • circa 1.70m, gezet postuur
  • licht getint
  • zwarte Nike-trainingsjas, zwarte broek en schoenen

  Weet u wie deze jongeman is of waar we hem kunnen vinden? Aarzel dan niet en bel met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of vul het tipformulier in op deze pagina. 

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ve_R20uqh6I

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wcQ3idJ4we0

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening