Ga naar content
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
  Verander locatie

  Explosie - Riederlaan - Rotterdam Zuid

  De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie aan de Riederlaan op 8 februari in Rotterdam Zuid. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond. De dader(s) sloegen op de vlucht.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 5 uur op deze woensdagochtend werden bewoners van de Riederlaan opgeschrikt door een harde knal bij een woning. Gelukkig vielen er er geen slachtoffers , maar een portiekdeur raakte wel flink beschadigd. De dader(s) is/zijn op de vlucht geslagen. Dit was de derde explosie in een korte tijd binnen Rotterdam (Zuid) . De politie onderzoekt of er een verband is met de andere explosies.

  Getuigen gezocht
  De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Zo reed de verdachte op een elektrische step weg na de explosie. Mogelijk is dat iemand opgevallen. Ook andere informatie rondom de verdachte en/of het incident is welkom. Ook beelden van de dader zijn uiteraard van harte welkom. Bel met uw informatie en/of beelden naar 0900-8844 of via onderstaande button. Blijft u liever anoniem: bel 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HMQHm4Tck7Y

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening