Ga naar content
Mijn buurt: 
6828DC +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Het Ambacht - Westervoort

    In Westervoort werd woensdagochtend een tankstation aan Het Ambacht overvallen. Net na openingstijd rond 06:00 uur kwam een overvaller het tankstation binnen. De man sprong over de balie en zei tegen de aanwezige medewerkers dat hij geld wilde. Na een greep in de kassa ging hij ervandoor. Wie weet wie dit is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Beelden en Audio

    De dader werd voor en tijdens de overval vastgelegd op bewakingsbeelden van het tankstation. Hopelijk herkent iemand de man aan de kleding of zijn manier van lopen. Hij droeg een zwarte jas, donkere broek en Nike-gympen. Verder hebben we een audio opname waarop de stem te horen is van de overvaller.

    Vragen

    Wie weet in welke richting en hoe de overvaller is gevlucht?

    Wie weet of vermoedt wie de man op de bewakingsbeelden is?

    Wie herkent de mannenstem op de opnamen?

    De overval heeft een enorme impact gehad op de slachtoffers. Dus heb je informatie, laat het ons dan weten via 0800 6070 of via onderstaand tipformulier. Informatie doorgeven kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

    ^LB

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nRrdVF8GhDo

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=tE-vUUbyKWw

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening