Ga naar content
Mijn buurt: 
Den Haag +5.0km
  Verander locatie

  Bankhelpdeskfraude en straatroof - Zweeloostraat - Den Haag

  Op dinsdag 13 september heeft een onbekende man een 18-jarige jongen op de Zweeloostraat in Den Haag, onder bedreiging van een vermoedelijk steekwapen, beroofd van zijn portemonnee. Deze straatrover is ook te zien als verdachte van een bankhelpdeskfraude op de Dedemsvaartweg in Den Haag.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Onder bedreiging moest het slachtoffer met de straatrover naar een pinautomaat meelopen op de Leyweg in Den Haag. Daar moest het slachtoffer 500 euro uit deze geldautomaat pinnen. Deze straatrover is ook te zien bij een bankhelpdeskfaude die op maandag 7 november op de Dedemsvaartweg in Den Haag werd gepleegd. Daar werd een 82-jarige Hagenaar door deze man opgelicht die zich voordeed als een zogenaamde bankmedewerker. Deze man pint met de bankpas van het slachtoffer bij dezelfde geldautomaat aan de Leyweg in Den Haag. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze verdachte. 

   

   

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening