Ga naar content
Mijn buurt: 
Den Haag +5.0km
  Verander locatie

  Dodelijk schietincident - Wenckebachstraat - Den Haag

  Op vrijdagavond 23 juni rond 20.40 uur is de 41- jarige Murat Kücük uit Den Haag in de Wenckebachstraat doodgeschoten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. In dit onderzoek ligt een beloning klaar van 25.000,- euro voor de gouden tip. De verdachten en ook de motor staan goed op beeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het slachtoffer reed in zijn lichtblauwe Renault Twingo in de Wenkebachstraat in de buurt van de Noordpolderkade., toen hij van dichtbij werd neergeschoten. Dit gebeurde door twee personen die op een  motor reden. De twee reden op een zwartkleurige motor en zijn zelf ook in het donker gekleed. De vermoedelijke bestuurder van deze motor is op maandag 9 oktober aangehouden. De motor is voorzien van een witte kentekenplaat. De helm van de passagier is opvallend, bovenop zit een brede witte streep. De zwarte motor is daarna gevlucht vermoedelijk via de Noordpolderstraat en de Trekweg. Die gaat in Rijswijk over in de Cromvlietkade. Aan het eind daarvan nemen ze de Geestbrug en vluchten verder via de Hoekweg in Voorburg. Aan het einde daarvan ligt de Nieuwe Tolbrug. Vervolgens zijn ze via de Westvlietweg, het Meijvlietpad verder gereden langs de bediencentrale van de Victory Boogie Woogietunnel en het parkeerterrein van Drievliet, het viaduct over de A4 over. Rond 20.45 uur komen ze uit op de fietsrotonde aan de Ringelwikke in Ypenburg. Vanaf daar zijn ze weg in onbekende richting. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de twee verdachten en de motor. Na onderzoek is er gebleken dat er waarschijnlijk een peilbaken onder de Renault Twingo van het slachtoffer zat. Een getuige verklaarde dat één van de verdachten onder de auto heeft gevoeld, het lijkt erop dat toen het peilbaken is verwijderd. Lees het eerder verschenen volledige nieuwsbericht hier

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening