Ga naar content
Mijn buurt: 
3034 XG +5.0km
  Verander locatie

  Overval - Rozenoord - Berkel en Rodenrijs

  Woensdagmiddag, 29 maart, rond 16.15 uur, overvielen twee jonge mannen een supermarkt (AH) aan de Rozenoord. Ze bedreigden het personeel met woorden en gingen er met een onbekende buit. 

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het tweetal met donkere trainingspakken en gezichtsbedekking kwam om 16:15 uur de supermarkt binnen en bedreigde de medewerkers met woorden. Ze waren korte tijd binnen en zijn met een nog onbekend geldbedrag gevlucht. De medewerkers en klanten zijn erg geschrokken maar gelukkig ongedeerd.
  Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving, maar hebben nog niemand kunnen aanhouden. Was u getuige van de overval of heeft u informatie? Laat het ons weten. Dat kan ook anoniem, maar ook heel makkelijk via het tipformulier.

  Blurren
  De verdachten laten we geblurd zien, omdat het waarschijnlijk om minderjarigen gaat. Melden ze zich niet of houden we ze niet aan deze week, dan krijgt iedereen in de volgende uitzending wel hun gezicht te zien.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=J6GbHqABN_g

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening