Ga naar content
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
    Verander locatie

    Dodelijk steekincident - de Warande - Lent

    We zijn op zoek naar getuigen van een dodelijk steekincident in Lent. Hierbij kwam een 29-jarige man uit Nijmegen om het leven.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Omschrijving

    Op dinsdagavond 21 maart rond 22:30 uur kregen we een melding van een steekincident.  Eerste hulp mocht helaas niet meer baten. Een 29-jarige man uit Nijmegen kwam om het leven. Later die nacht werd een 30-jarige man uit Wijchen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid. Hoewel er een verdachte is aangehouden, zijn we nog steeds op zoek naar getuigen die meer informatie kunnen geven.

    Was jij toevallig in de buurt op dinsdagavond 21 maart tussen 20:00 en 23:30 uur en heb je iets gezien? Woon je daar in de buurt en heb je misschien camerabeelden? Of reed je daar met je auto en heb je dashcambeelden waar mogelijk iets op staat? Het kan ook maar zo zijn dat er op een eerder moment op deze plek ruzies of opstootjes waren.

    Heb je informatie aarzel dan niet om contact op te nemen met ons onderzoeksteam via 06-59304241 of via onderstaand tipformulier. Als je liever anoniem wil doorgeven, dan kan je terecht bij Meld Misdaad Anoniem.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=WNRufNLdEwU

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening