Ga naar content
Mijn buurt: 
braamt +25.0km
    Verander locatie

    Overval – Dr. C. Lelyweg – Arnhem

    Op 18 december 2022 werd het tankstation aan de Dr. C. Lelyweg in Arnhem overvallen. De overvaller staat op beeld. Wie weet wie dit is?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 17.45 uur kwam de overvaller het tankstation binnen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Nadat de overvaller het geld in een plastic tas had gestopt, liep hij naar de uitgang.

    Belangrijke getuige
    Op de beelden is te zien dat kort voordat de overvaller naar buiten rent, een vrouw in een witte jas voorbijloopt. Zij heeft de overvaller vermoedelijk van dichtbij kunnen zien, waardoor zij een belangrijke getuige is voor de ons. We komen graag met haar in contact.

    Signalement
    De overvaller die het tankstation overviel, droeg tijdens de overval een donkerkleurige sjaal voor zijn mond en neus en een donkerkleurige jas met capuchon over zijn hoofd. Hij is vermoedelijk jong en heeft een getinte huidskleur en een iel postuur.

    Weet jij wie deze overvaller is of ben jij die belangrijke getuige? Neem dan contact op

    Contact
    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jLmyNfe8BZc

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=lgU3oE2EixY

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening