Ga naar content
Mijn buurt: 
leiderdorp +5.0km
  Verander locatie

  Overval bedrijf - Rijksstraatweg - Sassenheim

  In de nacht van dinsdag 21 juni hebben zes onbekende mannen een bedrijfsunit aan de Rijksstraatweg in Sassenheim overvallen. De beelden van de zes mannen zijn hier te zien.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het bedrijventerrein ligt langs de A44. Zowel ondernemers als particulieren kunnen hier een bedrijfsunit huren om als kantoor te gebruiken of opslag. In één van deze units ligt een 52- jarige man te slapen, die er af en toe slaapt. Rond twee uur die nacht wordt het slachtoffer wakker gemaakt door een hoop herrie en wordt hij bedreigd met een vuurwapen. Onder bedreiging van het vuurwapen moet het slachtoffer zijn mobiele telefoon afgeven en werd in een kast opgesloten. Kort daarop vertrokken de verdachten in een onbekende richting. Het slachtoffer kon zich later uit de kast bevrijden. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de overvallers.  

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 088-9645044. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044.  

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening