Ga naar content
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
  Verander locatie

  Mishandeling - Bgm van Walsumweg - Rotterdam Centrum

  Een taxichauffeur kreeg er flink van langs op zaterdagnacht 14 januari tussen 2.10 en 2.45 uur toen hij een klant meenam. De chauffeur reed op de Burgemeester van Walsumweg vlakbij de Kubuswoningen, toen de man hem opeens vanaf de achterbank aanviel. We hebben inmiddels een aanhouding, maar we zijn op zoek naar belangrijke getuigen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het lukte de taxichauffeur om de auto stil te zetten, maar kreeg vervolgens nog een paar klappen. De klant beroofde hem ook nog van zijn geld en rende weg.

  Aanhouding
  In deze zaak hebben we inmiddels een verdachte aangehouden. Om het onderzoek zo goed mogelijk te doen, willen we achterhalen wat er precies gebeurd is die nacht en zijn we op zoek naar getuigen.
  Er zijn ook een specifieke getuigen naar wie we op zoek zijn. Er reed namelijk een auto langs op het moment van het incident en iemand uit dat voertuig filmde toen met zijn telefoon. Er zaten nog meer mensen in die auto. Heel graag willen we met diegenen spreken als belangrijke getuigen. Dit kan helpen in het onderzoek.

  Andere tips of beelden kun je doorgeven via 0900-8844 of gemakkelijk via bijgaand tipformulier.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6IImFrqcrjo

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening