Ga naar content
Mijn buurt: 
roosendaal +5.0km
  Verander locatie

  Schietpartij – Philipslaan - Roosendaal

  De politie doet onderzoek naar de schietpartij aan de Philipslaan waarbij vrijdagmiddag 3 maart een 19-jarige Roosendaler gewond raakte. De recherche zet daarom beelden online en vraagt het publiek om hulp de schutter op te sporen.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Direct na de schietpartij werd gezocht naar de schutter, maar deze werd niet aangetroffen. Na onderzoek heeft de recherche wel en sterk vermoeden wie de mogelijk schutter is. Het is alleen onduidelijk waar hij verblijft. Daarom wordt de hulp van het publiek ingeschakeld om zijn verblijfplaats te achterhalen. Het gaat om een 32-jarige man uit Breda, oorspronkelijk afkomstig uit Roosendaal. De man is een bekende van de politie. Vrijdagavond 3 maart had de politie signalen dat hij in Sint Willibrord verbleef daarop heeft een arrestatieteam een inval gedaan in een woning, maar daarbij is niemand aangetroffen.

  Bijeenkomst
  Dinsdagavond 7 maart was de politie ook aanwezig bij een bijeenkomst op de Philipslaan georganiseerd door de gemeente Roosendaal. Daar konden mensen hun verhaal kwijt en in gesprek gaan met agenten.

  Informatie
  Heb je informatie over de schietpartij? Weet je waar de verdachte van de schietpartij verblijft? Bel dan met 0900-8844. Deel je je informatie liever anoniem? Bel dan met MMA via 0800-7000. Je kan ook contact op nemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) dat kan door 0900-8844 te bellen en direct te vragen naar TCI. Je kunt ook een tipformulier invullen.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CHKSoTyTWqc

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening