Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Onwelwording - Rozenhof - Dordrecht

  In de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 maart is een 42-jarige vrouw uit Dordrecht aangetroffen in het park nabij de Rozenhof. De vrouw is gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wie weet wat er met haar gebeurd is?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het was vroeg in de ochtend toen de politie een melding kreeg dat er een persoon lag in het parkje aan de Rozenhof. Toen de agenten aankwamen, troffen zij de vrouw aan. Zij was op dat moment bij bewustzijn maar niet aanspreekbaar.  De agenten zagen dat het niet goed ging met de vrouw en lieten met spoed een ambulance komen. Enkele minuten later startte het ambulancepersoneel de behandeling, maar toen verslechterde de toestand van de vrouw waardoor zij gereanimeerd en zelfs ter plekke geopereerd moest worden.

  Getuigen
  Getuigen hebben verklaard de vrouw eerder die maandag aan het einde van de dag te hebben gezien in datzelfde parkje in de aanwezigheid van twee mannen. Volgens verklaringen zouden zij de Russische taal met elkaar hebben gesproken. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die tussen maandag 6 maart 15:30 uur tot dinsdag 7 maart 07.15 uur in het parkje aan de Rozenhof zijn geweest. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=vanwoREKcqk

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening