Ga naar content
Mijn buurt: 
Zwolle, Berkum +5.0km
    Verander locatie

    Vernielingen auto’s – Willemskade – Zwolle

    Op zondag 5 maart rond 21:30 uur werden er twee auto’s vernield op de parkeerplaats van de Rabobank aan de Willemskade. We hebben hier camerabeelden van. Wie (her)kent de man?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op beelden is te zien dat de man mogelijk op een OV-fiets rijdt. Op het parkeerterrein van de Rabobank trekt hij een kentekenplaat van een bestelbus. Na het bestelbusje is de auto die ernaast staat aan de beurt. Met opzet botst hij tegen het linker portier van de auto, waardoor er schade ontstaat. Vervolgens tilt hij de fiets bij het stuur op en slaat ermee tegen het raam van het voorportier. Als hij wegfietst geeft hij nog even een tikje tegen de slagboom en verdwijnt hij in de duisternis. 

     

    Vragen

    Weet jij meer over deze man? Neem dan contact op!

    Contact opnemen
    Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=kr291_sd2tY

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening