Ga naar content
Mijn buurt: 
  Verander locatie

  Schietpartij - Diamantdijk - Roosendaal

  Iemand wordt op zondag 23 april op de Diamantdijk in Roosendaal neergeschoten. Hij raakt zeer ernstig gewond. Het slachtoffer heeft zes kogelwonden in zijn bovenlichaam, maar overleeft de aanslag wel. De twee verdachten op de beelden zoeken we.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Bewoners aan de Diamantdijk in Roosendaal hoorden ineens meerdere schoten. Weer op klaarlichte dag, midden op straat, in een woonwijk. Hier werd een 27-jarige man beschoten. Hij werd zes keer geraakt in zijn bovenlijf, onder meer in zijn hals. Ook deze man overleefde wonderwel de aanslag. Zij het op het nippertje.   In het onderzoek kwamen twee verdachten in beeld. Het gaat om de twee mannen op deze beelden, die kort na de aanslag zijn gemaakt.

  De man rechts draagt een mintgroen vest met capuchon en een rugzak. De man naast hem is helemaal in het zwart gekleed en hij heeft zo te zien een rode capuchon. Ook van deze twee mannen wil de politie weten waar zij nu zijn, waar de politie ze kan vinden. 

   

   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=tdFWMEDiiBw

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=K7kSenBDENI

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening