Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
zeist +5.0km
  Verander locatie

  Dodelijke aanrijding – Binnenhof – Driebergen

  Dinsdagmiddag 11 juni rond 17:00 uur vond een ernstig ongeval plaats waarbij een autobestuurder op het Binnenhof twee personen en meerdere voertuigen aanreed. Eén van de twee slachtoffers, een 81-jarige vrouw uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, overleed later die avond in het ziekenhuis. Het opsporingsteam verkeer doet onderzoekt en ontvangt graag camerabeelden.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 17:00u ontving het Operationeel Centrum (OC) meldkamer de melding van een aanrijding met ernstig letsel. Agenten troffen op het Binnenhof in Driebergen twee gewonde voetgangers aan en de bestuurder van een personenauto; en 81-jarige man uit Driebergen. Hij werd aangehouden.

  Heeft u camerabeelden? Deel die dan met de politie
  Het opsporingsteam verkeer doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is daarbij op zoek naar getuigen. Het onderzoeksteam wil daarnaast ook graag (dashcam) beelden ontvangen van het ongeval. Bent u in bezit van camerabeelden? Mogelijk heeft u dashcambeelden of woont u in de buurt en heeft u een deurbelcamera, deel die dan met de politie. Dit kan via politie.nl. Heeft u informatie en die nog niet gedeeld? Doe dit dan gratis via 0800-6070, via politie.nl of geheel anoniem door online hier te klikken of door gratis te bellen naar 0800-7000.

  Vragen

  Wie is er in bezit van camerabeelden?

  Wie heeft meer informatie?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening