Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
soesterberg +5.0km
  Verander locatie

  zwaargewonde man - Nijverheidsweg - Amersfoort

  Woensdagavond 5 juni raakte rond 22:30 uur een man zwaargewond op de Nijverheidsweg in Amersfoort. De recherche startte direct een onderzoek en vermoedt nu dat mogelijk een voorafgaand conflict de oorzaak is. Heeft u beelden of informatie? Deel die dan met ons.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Update

  De recherche heeft een 55-jarige man, ook uit Amersfoort, aangehouden. Wat zijn rol bij dit incident is, wordt op dit moment onderzocht. Het onderzoeksteam houdt ook rekening met het scenario dat het slachtoffer mogelijk is aangereden.

  Omschrijving

  Woensdagavond wordt de politie gebeld over een zwaargewonde man. De agenten snellen zich naar de locatie toe waar ze hem aantreffen. Direct wordt eerste hulpverleend en wordt het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Helaas ligt de man nog steeds in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

  Conflict tussen meerdere personen mogelijk de oorzaak
  De recherche onderzoekt dit incident, maar heeft sterke vermoedens dat de man niet door zichzelf gewond is geraakt. Mogelijk zouden meerdere personen een conflict hebben gehad met de man tussen 22:00 uur en 22:30 uur. De politie ontvangt dan ook graag beelden van buurtbewoners of informatie.

  Getuigen gezocht
  Woont u in de buurt of heeft u misschien deze avond getankt bij de Argos in de buurt van de Nijverheidsweg en iets gezien? Dan komen we graag in contact met u. Dit kan gratis via 0800-6070. Tippen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of online door hier te klikken.

  Vragen

  Wie heeft meer gezien?

  Wie weet er meer?

  Wie heeft camerabeelden?

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening