Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Zaandam, Zaanstad, Noord-Holland +25.0km
  Verander locatie

  Zware mishandeling - Korsjespoortsteeg - Amsterdam

  Wat begint als een discussie escaleert naar een zware mishandeling waarbij het slachtoffer meerdere verwondingen oploopt.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Een zware mishandeling in de Korsjespoortsteeg afgelopen 21 april. Het slachtoffer en de verdachte krijgen een discussie met elkaar. Niet veel later escaleert deze al verhitte discussie en vallen er rake klappen. De twee mannen verdwijnen deels uit beeld, wel is te zien hoe het slachtoffer uiteindelijk op de grond valt De verdachte rent hierna weg in de richting van de Langestraat. Het slachtoffer heeft meerdere verwondingen overgehouden aan het incident waaronder een gekneusde kaak, gekneusde heup, 6 hechtingen in zijn hoofd en een ingedeukte schedel.

  De politie is op zoek naar de verdachte van deze zware mishandeling. Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=pu45vfPnSqg

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening