Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
zoetermeer, Nederland +0.5km
  Verander locatie

  Beroving-Bijdorplaan-Zoetermeer

  Op zondag 28 april rond 20.30 uur is een inwoner van een appartement aan de Bijdorplaan in Zoetermeer het slachtoffer geworden van een beroving. Onder bedreiging van een vuurwapen hebben twee onbekende mannen een duur horloge van het slachtoffer weggenomen. De twee mannen zijn goed op beeld vastgelegd.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De twee berovers hebben het horloge, een Rolex ter waarde van ruim 14 duizend euro, van zijn pols getrokken en zijn ervandoor gegaan. De beroving heeft in het pand plaats gevonden. Na de beroving rennen de verdachten in de richting van de rotonde, slaan ze rechtsaf de Van Leeuwenhoeklaan op en rennen ze langs het bezinestation in de richting van de Afrikaweg. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de twee verdachten. 

   

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening