Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Hengelo Ov +5.0km
  Verander locatie

  Brandstichting - Molenstraat - Hengelo

  Aan de Molenstraat in Hengelo woedde er in de nacht van zondag 5 op maandag 6 mei een grote brand in een kantoorpand. Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting. Heb jij iets gezien of heb je camerabeelden? Dan spreken we je graag!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 03.45 uur werd melding gedaan van de brand, die woedde in een kantoorpand. Omdat er meerdere woningen aan het pand grenzen, is direct gestart met het ontruimen van de omliggende woningen. Er vielen gelukkig geen gewonden. Vanwege de plek in de binnenstad, schaalde de brandweer meteen op naar grote brand. Het vuur was moeilijk te bestrijden en er was sprake van hevige rookontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat de brand is aangestoken.

  Vragen

  We zijn direct een onderzoek gestart en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

  • Was jij tussen vrijdag 3 mei 14.00 uur en maandag 6 mei 03.45 uur in de (omgeving van) de Molenstraat en heb je iets bijzonders gezien? Denk aan verdachte activiteiten rondom het kantoorpand of voertuigen die daar niet thuis leken te horen.
  • Woon je in de Molenstraat en heb je camerabeelden?

  Neem dan contact met ons op!

  Contact
  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=u0QCH9YP3Ho

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening