Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Hengelo Ov +5.0km
  Verander locatie

  Diefstal e-bikes – Werdmüller Von Elggstraat – Delden

  Aan de Werdmuller Van Elggstraat in Delden stalen twee verdachten ’s nachts twee fietsen uit een stalling bij een huis. Weet jij wie dit zijn? Laat het ons dan weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Twee mannen slopen ’s morgens rond 5.00 uur naar de fietsenstalling bij het huis. Met hun meegebrachte gereedschappen braken ze de sloten van de fietsen open, waarna ze de fietsen meenamen.

  Het gaat om fietsen van het merk Pegasus. Eén van de fietsen was nagenoeg nieuw. Het gaat om een blauwe fiets van het type Ravenna Evo Nv Belt met framenummer AA30413291. De andere fiets is wit en van het type Savino Evo 5f (framenummer AA10531947).

  Voor de eigenaren was dit de derde diefstal in een half jaar tijd. Eerder werden al drie elektrische fietsen en een hondenfietskar gestolen.

  Vragen

  • Herken jij (een van) de verdachten? Bekijk ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina.
  • Heb jij (een van) deze fietsen gezien of te koop aangeboden zien worden?

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Advies aan fietsenbezitters

  Beveilig je fiets met een extra slot (met een aparte sleutel). Ook als de fiets in de schuur staat. Noteer het framenummer; wordt een fiets toch gestolen, dan kan dit helpen bij het terugvinden.

   

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=pAxOKg9nkj0

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening