Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
7511 Enschede, Nederland +5.0km
  Verander locatie

  Inbraak telefoonwinkel – De Klomp – Enschede

  Aan De Klomp in Enschede stal een inbreker iPhones uit een telefoonwinkel. Herken jij hem? Laat het ons weten!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  De man parkeerde zijn fiets voor de winkel en slaagde erin om binnen te komen. Direct klonk er een luid alarm. Hij liep linea recta naar een vitrine met iPhones, waarvan hij het glas kapotsloeg. Vervolgens pakte hij de iPhones over in de tas die hij bij zich had. Met een volle tas verliet hij vervolgens de winkel.

  Onderaan deze pagina vind je bewegende beelden van de verdachte. Heb jij een idee wie hij is? Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=t1-sBUWunIk

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening