Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Lent +5.0km
  Verander locatie

  Overval – Neerbosscheweg – Nijmegen

  Aan de Neerbosscheweg in Nijmegen overvielen twee mannen een hotel. Kort daarvoor probeerden ze de McDonald’s te overvallen. Vermoedelijk braken ze die nacht ook in bij een winkel. Herken je deze personen? Neem dan contact met ons op!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Overvalpoging McDonald’s

  De mannen reden op een snorscooter en meldden zich eerst bij het bestelloket van de McDrive aan de Wijchenseweg. Beiden droegen een capuchon over het hoofd en hielden een hand voor hun gezicht. De bestuurder zei tegen het personeel dat ze het raam moesten openen, maar het personeel gaf hier geen gehoor aan. Toen een voetganger de twee aansprak, gingen ze ervandoor. 

  Overval Hotel

  Kort daarna stopten ze met de scooter bij het hotel aan de Neerbosscheweg. De bijrijder stapte af en liep naar binnen. Daar bedreigde hij de receptionist met een wapen, riep dat het een overval was en eiste geld. De receptionist opende de kassalade en gaf de overvaller een aantal bankbiljetten. De verdachte gaf de medewerker een flinke klap op het hoofd met het wapen en liep met het geld de deur uit. 

  Winkelinbraak

  Rond 04.30 uur werd ingebroken bij een winkel aan de Stikke Hezelstraat, waarbij de daders geld buitmaakten. Rond dat tijdstip is een scooter gezien met twee personen. Mogelijk is dit ook het werk geweest van de twee verdachten. 

  Vragen

  • Herken jij de mannen? Bekijk ook de bewegende beelden van de man in de video onderaan deze pagina.
  • Heb je informatie opgevangen over deze strafbare feiten? 

  Neem dan contact met ons op!

  Contact

  Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar Meld Misdaad Anoniem. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=sy7EQa_gm-s

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening