Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
6844DD +10.0km
  Verander locatie

  Getuigen zware mishandeling – Boterdijk - Arnhem

  Aan de Boterdijk in Arnhem is een 26-jarige man ernstig mishandeld bij een verkeersconflict. Dit gebeurde op zaterdag 18 mei rond 22.15 uur. Was jij getuige van het verkeersconflict? Of reed je die avond in de omgeving en beschik je over dashcambeelden? Tip ons!

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer werd onder meer in zijn gezicht geslagen, waardoor zijn kaak op twee plekken is gebroken. We zijn direct een onderzoek gestart en zijn op zoek naar de bestuurder van een witte Mercedes. 

  Aanleiding conflict
  Bij het conflict waren twee auto’s betrokken. Een witte Seat Ibiza van het slachtoffer en een witte Mercedes, type onbekend. Bij de verkeerslichten van het Airborneplein kwamen de bestuurders van de twee auto’s met elkaar in contact, waarna de witte Mercedes de Seat volgde richting het centrum.

  De beide auto’s hebben elkaar meerdere keren ingehaald en geseind met groot licht en reden via het Nieuwe Plein over het Roermondsplein, Onderlangs naar de parkeerplaats bij de Boterdijk. Daar stapten beide bestuurders uit en mishandelde en bedreigde de bestuurder van de Mercedes de bestuurder van de Seat.

  Signalement verdachte
  De bestuurder van de witte Mercedes was tussen 20 en 25 jaar oud, had een getinte huidskleur, donker haar en een sikje en een snor. Hij had een sportief figuur, was ongeveer 1.80 meter lang en droeg een beige, oversized T-shirt.

  In de Mercedes zaten nog drie andere mannen. Eén van de bijrijders droeg een bril.

  Getuigen en camerabeelden gezocht
  We zijn op zoek naar getuigen van het verkeersconflict en/of camerabeelden. Heb jij zaterdagavond tussen 22.10 en 22.20 uur tussen het Airborneplein en de Boterdijk de twee witte auto’s elkaar zien in halen? Of reed je daar en beschik je over een dashcam? Dan vragen we je om contact op te nemen.

  Ben of (her)ken jij de bestuurder van de Mercedes? Neem dan ook contact op. Dat kan via het online tipformulier of door te bellen naar 0800-6070 en zaaknummer 2024227753 te vermelden.

  Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Tv47MXSShtg

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening